Més opcions Cerca avançada Atenció personalitzada Preguntes més freqüents Cerca bàsica frase exacta fitxes de l'Optimot castellà-català verbs conjugats Nova cerca
Resultats de la cerca frase exacta: 144 Diccionaris terminològics 41. gínger Font Diccionaris terminològics del TERMCAT Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia Beguda gasosa edulcorada preparada amb extret de gingebre. [...] 42. vi d'arròs Font Diccionaris terminològics del TERMCAT Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia Beguda alcohòlica obtinguda per fermentació de l'arròs. [...] 43. roibos Font Diccionaris terminològics del TERMCAT Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia Beguda obtinguda per la infusió de fulles de roibos. [...] 44. xopet Font Diccionaris terminològics del TERMCAT Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia Traguet d'una beguda alcohòlica, especialment licor, servida en un gotet. [...] 45. cíat Font Diccionaris terminològics del TERMCAT Àrea temàtica Ciències socials Tasseta grega de terrissa amb una nansa vertical llarga, usada per a treure la beguda d'un altre recipient. [...] 46. cervesa d'arrels Font Diccionaris terminològics del TERMCAT Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia Beguda carbonatada obtinguda de la fermentació de sucre, llevat, herbes i una barreja d'arrels i escorça de diferents arbres. [...] 47. xia Font Diccionaris terminològics del TERMCAT Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia Beguda refrescant que es prepara amb llavors de xia remullades amb aigua i barrejades amb sucre i llimona, típica de Mèxic. [...] 48. vi de cereal xinès Font Diccionaris terminològics del TERMCAT Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia Beguda alcohòlica tradicional de la Xina, de gust suau i dolç, que s'obté de la fermentació d'un cereal, generalment arròs, melca, mill o blat. [...] 49. te amb perles Font Diccionaris terminològics del TERMCAT Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia Beguda originària de Taiwan consistent en una barreja de te i llet a la qual s'afegeixen boletes de tapioca, que es pren amb una canya gruixuda. [...] 50. korn Font Diccionaris terminològics del TERMCAT Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia Beguda espirituosa que té entre 32 i 38 graus obtinguda per destil·lació de most fermentat de grans de cereals, de vegades amb redestil·lació, elaborada a Alemanya i en altres països germànics. [...] Diccionaris terminolgics Diccionaris terminolgics Agricultura. Ramaderia. Pesca Alimentació. Gastronomia Arts Botànica Ciències de la salut Ciències socials Esport Indústria. Energia Lleure. Turisme Transports Treball Trieu el resultat per fonts Trieu el resultat per fonts Diccionari de la llengua catalana (112) Diccionari castellà-català (20) Diccionari català-castellà (50) Fitxes de l'Optimot (5) Diccionaris terminològics (144) Diccionari de sinònims Franquesa (35) Nomenclàtor de Catalunya (9) Pàgines 5 / 15 << Anterior Pàgina 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Següent >>