Resultats de la cerca frase exacta: 144

Diccionaris terminològics
41. gínger
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Beguda gasosa edulcorada preparada amb extret de gingebre. [...]
42. vi d'arròs
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Beguda alcohòlica obtinguda per fermentació de l'arròs. [...]
43. roibos
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Beguda obtinguda per la infusió de fulles de roibos. [...]
44. xopet
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Traguet d'una beguda alcohòlica, especialment licor, servida en un gotet. [...]
45. cíat
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències socials
Tasseta grega de terrissa amb una nansa vertical llarga, usada per a treure la beguda d'un altre recipient. [...]
46. cervesa d'arrels
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Beguda carbonatada obtinguda de la fermentació de sucre, llevat, herbes i una barreja d'arrels i escorça de diferents arbres. [...]
47. xia
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Beguda refrescant que es prepara amb llavors de xia remullades amb aigua i barrejades amb sucre i llimona, típica de Mèxic. [...]
48. vi de cereal xinès
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Beguda alcohòlica tradicional de la Xina, de gust suau i dolç, que s'obté de la fermentació d'un cereal, generalment arròs, melca, mill o blat. [...]
49. te amb perles
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Beguda originària de Taiwan consistent en una barreja de te i llet a la qual s'afegeixen boletes de tapioca, que es pren amb una canya gruixuda. [...]
50. korn
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Beguda espirituosa que té entre 32 i 38 graus obtinguda per destil·lació de most fermentat de grans de cereals, de vegades amb redestil·lació, elaborada a Alemanya i en altres països germànics. [...]
Pàgines  5 / 15 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>